ACTIE: Trouwreportage cadeaus

Posted on

Jullie gaan trouwen! Dat wordt vast een mooie plechtigheid met een lach, een traan en een feest. En bij een feest hoort een cadeau. Zeggen jullie JA tegen Ernst Dirksen Fotografie, dan ontvangen jullie een prachtig cadeau naar keuze.

Deze actie is enkel geldig bij aanschaf van een trouwreportage (pakket 2, 3 of 4) bij Ernst Dirksen Fotografie. Nadat de reservatie is voltooid, mag het toekomstige echtpaar een van de onderstaande cadeaus uitkiezen. Voor het inwisselen van het cadeau moet van tevoren even een afspraak worden gemaakt. Het cadeau is alleen in te wisselen door het toekomstige echtpaar zelf.

Cadeau 1: Jullie ontvangen een cadeaubon voor een gratis loveshoot/verlovingsfotoshoot ter waarde van €85,-. Deze fotoshoot is exclusief het hardcover fotoboekje, maar inclusief alle digitale fotobestanden.

Tip: Het is erg leuk om een foto uit deze serie te gebruiken op jullie trouwkaart.

Cadeau 2: Een prachtige print van jullie mooiste trouwfoto in het formaat 50×70 cm, ter waarde van €95,-. De foto kan geprint worden op fotopapier, canvas, hout of dibond (aluminium). Dat wordt een echte eye-catcher aan de muur.

Tip: Willen jullie liever natuur aan de muur? Het is ook mogelijk om uit mijn natuurfotografie-collectie een uniek beeld te kiezen.

Cadeau 3: Jullie ontvangen een cadeaubon voor een gratis shoot van jullie (toekomstige) kindje. Deze shoot heeft een waarde van €95,-.

EXTRA: Zorgen jullie voor een nieuw toekomstig echtpaar dat een trouwreportage bij Ernst Dirksen Fotografie reserveert? Dat wordt zeer op prijs gesteld en beloond met een extra cadeau. Alleen geldig voor cadeau 2 of 3 uit de lijst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.