Fotoreis

Als je een reis wilt maken waarbij je specifiek je fotovaardigheden wilt verbeteren, is een georganiseerde fotoreis een goede optie. Het beste van twee werelden: reizen en fotograferen. Wil je op de mooiste plekken de technische en creatieve mogelijkheden van je camera leren kennen? Geef je dan op voor een van mijn fotoreizen.

Fotoreizen 2019

In 2019 heb ik 2 fotoreizen gepland:

Beiersewoud in Duitsland

Datum: 17 februari tot 23 februari 2019. Deze fotoreis voert je naar het uitgestrekte woud in de deelstaat Beieren. Het woud loopt langs de grens met Tsjechië en gaat aan de Tsjechische kant over in het Boheemse woud.

Camp Angra in Zweden

Datum: 28 april 2019 - 5 mei 2019. Deze fotoreis voert je naar Zweden, Camp Angra. Deze schitterende locatie ligt 400 km ten noorden van Stockholm, omringd door ongelooflijk veel bos en ontelbare prachtige meren en beekjes.

IJsvogelworkshop

Daarbij kun je altijd mijn ijsvogelworkshop boeken:

natuurfotografie-vogels-birds

IJsvogelworkshop in Nunspeet

Beleef de ijsvogels van dichtbij. Gedurende 4 á 5 uur zie je de ijsvogels van dichtbij (enkele meters) vanuit een schuilhut en maak je fantastische foto's. De locatie ligt in de omgeving Nunspeet en is ook gebruikt voor de natuurfilm WILD. De beste periode om de ijsvogels te fotograferen zijn de maanden maart, april en mei. Wees er dus op tijd bij en boek deze populaire workshop!

Wat gaan we doen?

Samen met andere fotografie-liefhebbers genieten we van alle rust in de prachtige natuur en leren we nieuwe foto-technieken. Af en toe maken we een stevige wandeling, maar op de fotolocaties is het relaxen en vooral mooie beelden maken.  Het enige wat je nodig hebt is enthousiasme in natuurfotografie en een spiegelreflexcamera met een tele-bereik vanaf 300 mm.

Tijdens de fotoreizen probeer ik je zoveel mogelijk mee te geven aan kennis zodat je zelf dat perfecte plaatje kan creëren. Naast de technische mogelijkheden, bekijken we ook de creatieve mogelijkheden van de camera.

Ben je geïnteresseerd in een van deze fotoreizen? Neem dan contact met mij op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Of reserveer meteen een plekje!