Familiefotoshoot op locatie

Bij een familiefotoshoot denk je misschien meteen aan een studioreportage. Natuurlijk heeft een fotostudio voordelen. Als vakkundig fotograaf kun je spelen met de verschillende lichtbronnen en ben je nooit afhankelijk van het weer. Maar wil je spontane en vrolijke familiefoto’s, dan is een shoot op locatie de beste keuze.

  • Spontaan en vrolijk
    Frisse, lichte en spontane foto’s die je familie laat zien zoals ze écht zijn. Of romantische, oprechte foto’s die de band tussen mensen naar voren laten komen. De resultaten zullen voor jullie uniek en speciaal zijn.
  • Locatie naar keuze
    Je mag zelf kiezen welke locatie het beste past bij jou. Uiteraard kan ik ook een locatie voorstellen.
groepsfotografie

Hoe werkt de fotoshoot op locatie?

We maken een afspraak op de locatie. De fotosessie duurt ongeveer 1 uur, afhankelijk van de grootte van de groep en de wensen. Tijdens het fotograferen geef ik soms kleine aanwijzingen. Dit geeft nog betere resultaten.

Tijdens de fotoshoot maak ik veel foto’s. De beste en leukste foto’s worden geselecteerd en vakkundig bewerkt. Na ongeveer twee dagen stuur ik jullie een zichtzending. Uit deze zichtzending kunnen jullie een selectie maken waarna jullie deze in hoge resolutie ontvangen.

Peuters en kleuters fotografie

Omdat het belangrijk is dat jonge kinderen aan mij en de camera wennen, beginnen we rustig en speels. Ik streef naar spontane foto’s, waarin het karakter en de eigenheid van kinderen vastgelegd wordt. Ik ren, klim, klauter en kruip achter de kinderen aan. De resultaten zullen zeker bijzonder zijn. Kinderen worden snel groot, dus vang het moment nu ze nog zo klein zijn. Leuk voor later!