Een natuurlezing is een prachtig middel om je personeel, leden, gasten of bewoners te verrassen. Uitmuntende foto’s over de natuur in Nederland en buiten onze grenzen zullen je ogen strelen.

De inhoud van de natuurlezing

Tijdens mij natuurlezing komen de volgende thema’s aan bod:

  • Dier gezien
  • Vogelvlucht
  • Details
  • Landschappen
  • Op Reis

Een standaard lezing bestaat uit een dagdeel (ochtend, middag of avond), maar de inhoud van de lezing kan naar wens aangepast worden. Naast deskundig advies en commentaar, zal ik ook uitleggen hoe mijn meest bijzondere foto’s tot stand zijn gekomen. Een mooi voorbeeld is hoe ik een ijsvogel onder water tijdens zijn jacht naar vis heb gefotografeerd.

Oftewel: ik geef jullie een kijkje in de keuken van de natuurfotograaf, waarbij ik mijn mooiste natuurfotografie geheimen met jullie deel. Ik ben daar tijdens de lezing volledig transparant in.

Voor wie?

Ik verzorg natuurlezingen voor een breed publiek. Zo deed ik voorheen lezingen voor fotoclubs, basisscholen, natuurorganisaties (o.a. IVN en Vereniging Natuur en Milieu) en tijdens seniorenmiddagen. Kortom iedereen die interesse heeft in onze mooie natuur en in het vak natuurfotografie.

Geïnteresseerd in een natuurlezing? Neem gerust contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden. 


CONTACT