Ernst is niet alleen fotografisch gezien een vakman, maar vooral iemand die goed naar zijn klanten luistert en feilloos aanvoelt wat de bedoeling is. Daardoor is onze trouwreportage niet alleen technisch haarscherp geworden, maar is het een fotoboek geworden waarin onze gevoelens op ontroerende wijze zijn vastgelegd. Ook de manier waarop hij onze kinderen erbij heeft betrokken deed vertrouwd aan. Hij was
dus geen vreemde eend tijdens onze intieme plechtigheid, maar maakte er op natuurlijke wijze deel vanuit. Zelfs onze verdere familie en vriendenkring die er niet bij waren hebben bij het zien van de foto’s de bijzondere sfeer kunnen ervaren. Dank voor de zorg die jij aan onze reportage hebt gegeven; we zijn er heel erg blij mee.

JERRY & IRIS
Trouwreportage
We hebben een super mooie dag gehad! Ernst is een geweldige fotograaf met oog voor detail.
Kortom; het was een gezellige, ontspannen dag. Super om hem erbij te hebben.

A v. Essen​
Trouwreportage
Wij hebben Ernst gevraagd om een familiefotoshoot te maken. Zijn oog voor detail en natuur, waren voor ons doorslaggevend. En wij hebben een prachtig uur gehad. Het was een ongedwongen en gezellige sfeer en er was veel ruimte voor eigen inbreng. Dit gecombineerd met zijn creativiteit en passie zorgt voor een mooi resultaat. Wat wij ook als bijzonder hebben ervaren, is zijn flexibiliteit. Leken de weersomstandigheden ongunstig, dan was er ruimte om te schuiven met de datum. Ook werd er niet op 10 minuten gekeken, je merkt dat hij toewijding heeft voor zijn vak én klant. Ernst, heel hartelijk dank!!
Johan en Karin familie fotoshoot
Johan, Karin, Josse, Denise en Gerson
Familiefotoshoot