Ik ben Ernst Dirksen, een natuurfotograaf en bruidsfotograaf uit de regio Nunspeet, Elburg, Doornspijk Wezep, Harderwijk en Zwolle. Naast mijn specialisatie en passie natuurfotografie werk ik voor verschillende bedrijven en opdrachtgevers.

Mijn stijl?

Foto’s die met liefde zijn geschoten, met oog voor detail en de natuur. Ik ben van mening dat je de beste resultaten behaalt door er de tijd voor te nemen, je onderwerp goed te kennen en het volledig uit te diepen. Geduld is dan ook cruciaal voor het perfecte plaatje.

Liefde en solidariteit met de natuur zijn de basisvereisten voor iemand die in de natuurfotografie meedraait. En dat zal je terugzien in al mijn foto’s. Natuur- en buitenfotografie betekent voor mij erop uitgaan en genieten van de natuur met als hoofddoel foto’s maken die mij bevallen met mijn eigen aanpak en visie. Dat maakt mijn foto’s uniek.

Nederland, en met name mijn woonomgeving (de Veluwe, Nunspeet) is mijn inspiratiebron. Ik heb hier alles bij de hand: bossen, heide, stuifzand, de randmeren en de uiterwaarden langs de IJssel.

Neem vrijblijvend contact op

Ben je op zoek naar een creatieve allround-fotograaf om bijvoorbeeld je familie, bruiloft, dier of evenement op de foto te zetten? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met mij op. Na een kennismakingsgesprek, waarin ik je leer kennen én we kunnen ontdekken of er een klik is, zal ik je wensen in kaart brengen voor het perfecte plaatje!